Je hebt weinig energie en je concentratie is minder

Herken je dit?

Je hebt weinig energie en je concentratie is minder. Ontspannen lukt niet. Je bent aan het werk, maar je voelt je niet prettig. Thuis ben je negatiever en je werk zit constant in je hoofd. Misschien verloopt het contact met je leidinggevende of met collega’s niet soepel en vind je het lastig om dit te bespreken. Je weet dat er manieren zijn om met de spanning om te gaan en om de communicatie te verbeteren. Maar hoe? Je vraagt jezelf af hoe je hier uitkomt.

Je hebt weinig energie en je concentratie is minder.

1 op 1 coaching voor medewerkers

Je stress de baas is er voor jou. Wij begeleiden je met precies datgene waar jij hulp kunt gebruiken. Ondersteuning op maat dus. We helpen je waar nodig uit je voortdurende overspanning te komen, zodat je je minder opgejaagd zult voelen. Je zult meer rust ervaren en meer genieten van je werk en je thuisomgeving.

stress werkvloer medewerker

Voor jou en je leidinggevende

Je stress de baas is er voor jou, maar ook voor je leidinggevende. Zodat niet alleen jij, maar ook hij of zij leert omgaan met spanning bij zichzelf en bij medewerkers in het team. Hierdoor verbetert de communicatie op het werk, met een betere samenwerking als resultaat. Klik hier voor meer informatie over de begeleiding van leidinggevenden.

Je hebt weinig energie en je concentratie is minder.

Via jouw werk zijn er 3 trajecten beschikbaar

Overleg met je leidinggevende wat mogelijk is binnen jouw organisatie.

Ik vervang het woord moeten nu vaak door willen.

Susan (beleidsadviseur), 24 jaar