Offerte

Vrijblijvend kennismakingsgesprek

Ben je leidinggevende en wil je weten of Je stress de baas iets is voor jou en je medewerkers? We gaan graag met je in gesprek om jouw vragen te beantwoorden. Als na een telefoongesprek blijkt dat onze werkwijze jou kan helpen, maken we graag een afspraak. We kunnen de coachingstrajecten zo aanpassen dat je precies krijgt wat je nodig hebt. Maak een afspraak voor een vrijblijvende kennismaking.

Trajecten voor medewerkers

We geven graag uitleg over de verschillende trajecten Je stress in zicht, Je stress in de hand en Je stress de baas. Hoewel het aanvragen van de trajecten in principe via de leidinggevende verloopt, lichten we onze werkwijze ook graag telefonisch toe aan medewerkers als daar behoefte aan is. Vraag een vrijblijvende offerte aan of neem contact met ons op.

1 op 1 coaching voor leidinggevenden

Voor individuele trajecten voor leidinggevenden maken we graag een passend voorstel. Naar aanleiding van jouw aanvraag schatten we in met hoeveel coaching gesprekken we je kunnen helpen. Je ontvangt dan een offerte waarin de prijs, de duur en het beoogde resultaat staan vermeld. Bel of mail ons voor een eerste gesprek en een offerte. Wij staan klaar om jou te helpen!

Offerte aanvraag