Over ons

Wie zijn wij?

Wij van Je stress de baas werken met mensen die last hebben van stressgerelateerde klachten, fysiek en mentaal. Vanuit onze visie dat lichaam en geest samenwerken is Je stress de baas ontstaan. Onze oplossing om jouw stress te verminderen zit dan ook in de combinatie van jouw denken, voelen, mentale instelling en lichamelijk welbevinden. We kijken naar jou als geheel en naar je specifieke klachten in een zogenaamde holistische aanpak. Wij zijn ervan overtuigd dat je zelf het beste weet hoe je in elkaar steekt en dat onze vragen, oefeningen en gesprekken je leren om je stress de baas te zijn!

Je stress de baas

Fysieke, mentale en emotionele klachten kunnen ervoor zorgen dat je niet goed functioneert op je werk en daarbuiten. Worstel jij hier ook mee? Laat ons jou helpen!
Je kunt in je eigen tempo altijd bijleren. Zo ontdek je jouw eigen ruimte binnenin jezelf.
Heb je het gevoel dat je maar niet verder komt? Zit je vast in je lichaam en je hoofd? Dan heb je iemand nodig die je helpt om balans te vinden in jezelf, in het contact met je collega’s en bij de uitvoering van je werktaken. Wij van Je stress de baas helpen jou hierbij.

Janet van den Broek

Adem- en ontspanningstherapie

Ik ben Janet van den Broek. Ik ben adem- en ontspanningstherapeut en stress- en burn-out coach. Al ruim 15 jaar leer ik mensen omgaan met spanning. Het lichaam heeft daarbij een hoofdrol, want je houding, beweging en ademhaling gaan hand in hand met je psyche. Zo help ik je om positieve veranderingen aan te brengen in jouw leven. Ik houd daarbij altijd rekening met jouw persoonlijke situatie en de mogelijkheden van jouw lichaam.

Mensen omschrijven mij als intuïtief, creatief, ruimdenkend, flexibel en praktisch. Ik kan mezelf inleven in de ander en mij aanpassen aan elke situatie.

Praktijk Janet van den Broek